MENIU

 • ANUNȚ
  Tinand cont de art.8 și art. 76A1 din Legea 273/2006 privind finantele publice locale, de Legea 52/2003 privind tranparență decizionala și de Legea 544/2001 privind liberul acces la informatie, Primăria Comunei Dudeștii Vechi anunță dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ:
  PROIECT DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA BUGETULUI LOCAL AL COMUNEI DUDEȘTII VECHI PE ANUL 2016
  Dezbaterea publică va avea loc marți, 09.02.2016, orele 16.00, la Căminul Cultural Dudeștii Vechi.
  Proiectul de buget poate fi consultat la sediul Primăriei Dudeștii Vechi precum și pe site-ul http://www.dudestii-vechi.ro

 • Nr. 2410 din 08/06/2016

  Asociatia de dezvoltare Intercomunitara Beba Veche Dudestii Vechi anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Modernizare strazi si drum comunal DC 6 in localitatea Dudestii Vechi, judetul Timis" propus a fi amplasat in localitatea Dudestii Vechi, judetul Timis.
  Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis, localitatea Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A si la sediul Asociatiei de dezvoltare Intercomunitara Beba
  Veche Dudestii Vechi, localitatea Beba Veche nr. 292, judetul Timis, in zilele luni joi intre orele 8:00 - 16:30, vineri intre orele 8:00 - 14:00.
  Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

 • Nr. 4544 din 20/09/2016

  Asociatia de dezvoltare Intercomunitara Beba Veche Dudestii Vechi anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,infiintare retea de alimentare cu apa potabila in sat Cheglevici, comuna Dudestii Vechi" propus a fi amplasat in localitatile Beba Veche, Dudestii Vechi, Pordeanu, Cherestur si Cheglevici judetul Timis.

 • 10 Iunie, 2005

  Comuna Dudeştii Vechi, judetul Timiş cu sediul in Dudestii Vechi, nr. 255, CUI 4483919, anunţă scoaterea la licitaţie publică în vederea închirierii pe o perioadă de 10 ani a spaţiului, in suprafata de 56,77 mp, situat în Dudestii Vechi, nr.159, jud. Timiş.

  Candidaturile se pot depune pană în data de 14.07.2015, ora 16.00 la sediul Primărie comunei Dudeştii Vechi.

  Licitaţia va avea loc în data de 15.07.2015, ora 10.00, la sediul Primărie comunei Dudeştii Vechi.

  Pentru achiziţionarea caietului de sarcini şi alte informaţii vă puteţi adresa la secretariatul Primăriei comunei Dudeştii Vechi.

 • Mâine dimineața la ora 9:00 se face curățenie prin comună!!!

  Elevi ai liceului și toți cetățenii care doresc să participe la acțiunea de ecologizare în comună sunt așteptați în fața Liceului Teoretic ”Sfinții Kiril și Metodii”!

   

 • Asociația de dezvoltare Intercomunitara Beba Veche – Dudeștii Vechi anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului si de evaluare adecvata in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul „Înființare rețea de alimentare cu apa potabila in sat Cheglevici, comuna Dudeștii Vechi”, propus a fi amplasat pe drum comunal, drum județean si străzi, din localitățile Beba Veche, Dudeștii Vechi, Pordeanu, Cherestur si Cheglevici județul Timiș.
  Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Timiș, jud. Timiș, localitatea Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A in zilele luni – joi intre orele 8:00 - 16:30, vineri intre orele 8:00 – 14:00, precum si la următoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro – Secțiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate înainta comentarii /observații la proiectul deciziei de încadrare in termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, pana la data de 08 noiembrie 2016.

  Cu stima,

  Bono Cucalan,
  Primarul al Comunei Dudeștii Vechi

   

 • Asociatia de dezvoltare Intercomunitara Beba Veche Dudestii Vechi anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,INFIINTARE RETEA DE CANALIZARE CU STATIE DE EPURARE IN SAT PORDEANU, COMUNA BEBA VECHE, SI IN SAT CHEGLEVICI, COMUNA DUDESTII VECHI", propus a fi amplasat in extravilan si intravilan localitatea Pordeanu, comuna Beba veche si localitatea Cheglevici judetul Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis, jud. Timis, localitatea Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18- 18A in zilele de luni joi intre orele 8:00 - 16:30 si vineri intre orele 8:00 12:00. Anunturile publicate conform prevederilor art. 11 alin (1) lit. (g) din Ord. 135/2010 se vor depune la APM Timis.

  Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis, jud. Timis, localitatea Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18- 18A in zilele de luni joi intre orele 8:00 - 16:30 si vineri intre orele 8:00 12:00.

  Anunturile publicate conform prevederilor art. 11 alin (1) lit. (g) din Ord. 135/2010 se vor depune la APM Timis.

  Cu stima,

  Bono Cucalan,
  Primarul al Comunei Dudeștii Vechi

   2016 11 17 solicitare emitere acord mediu retea canalizare

 • Asa cum am promis, inca din perioada campaniei electorale, de fiecare data cand se va intampla ceva de interes pentru comuna noastra, va voi instiinta, fie prin intermediul ziarului local, fie printr-o scrisoare, iar atunci cand va fi cazul, vom organiza intalniri cu cetatenii.

  Referitor la autorizarea constructiei sondei, vreau sa va informez ca Primariei Dudestii Vechi i-a fost solicitata eliberarea autorizatiei de construire pentru o sonda de explorare, si, subliniez acest lucru, de explorare si nu de exploatare, pentru compania Nis Petrol SRL. Avand in vedere ca dosarul administrativ a fost complet, respectand cerintele legale in vigoare, autoritatea locala a emis autorizatia de construire in conditiile legii.

  Trebuie sa precizez ca societatea care este titularul investitiei si se ocupa de constructia sondei a obtinut deja, din partea vechii administratii, certificatul de urbanism. Mai mult, a obtinut toate avizele necesare amplasarii sondei la circa 1,2 km de comuna si a parcurs procedura legala privind obtinerea acordului de la Agentia de Protectie a Mediului Timis. Sonda de explorare va fi construita pe un teren privat, asupra caruia compania Nis Petrol SRL detine un drept legal de folosinta.

  ln urma cu cateva saptamani, in procedura de autorizare a construirii sondei de explorare la Dudestii Vechi, am decis sa trimitem o adresa catre Agentia de Protectie a Mediului prin care am solicitat realizarea unui studiu de impact, considerand ca acesta este imperios necesar pentru a ne asigura ca mediul nu este afectat negativ de acest proiect. Inspectorii de mediu ne-au raspuns ca titularul proiectului are toate avizele necesare si se asigura toate masurile de protectie a mediului, incadrandu-se cu lucrarile în normele europene de protectia mediului. Mai mult, proiectul supus avizarii este asemanator altor 17 asemenea sonde de explorare in tara, niciuna dintre ele nefiind supuse studiului de impact asupra mediului. De asemenea, firmele de avocatura pe care le-am consultat ne-au precizat ca un proces împotriva companiei, în conditiile în care aceasta detine toate avizele sî documentatîa necesara, ar fi sortit esecului.

  ln acelasi timp, deschiderea unui proces împotriva companre1 constructoare, în conditiile în care are toate avizele necesare, nu ar fi decat o pierdere de bani din bugetul primariei si asa saracit de fosta administratie. Cu alte cuvinte, în loc sa alocam bani pentru proiecte realmente utile comunitatii, cum ar fi asfaltarea sau canalizarea, banii s-ar duce pe plata unor avocati, care ne-au explicat deja ca nu au cum sa castige un eventual proces.

  Am reusit însa sa conditionam acordarea autorizatiei de constructie pentru sonda de explorare, de reducerea, pe cat posibil, a deplasarilor efectuate cu diverse utilaje prin centrul comunei. Astfel, am cerut firmei sa realizeze, pe cheltuiala sa, reabilitarea drumurilor de exploatare pe care le utilizeaza, prin pietruirea acestora. Este vorba de drumul de exploatare dinspre drumul Chegleviciului, pe la marginea comunei, pana la drumul vechi spre Valcani. Accesul utilajelor spre amplasamentul sondei de explorare se va face doar pe acest drum.

  Vreau sa va asigur ca in continuare vom monitoriza, cu mare atentie, întreg procesul de construire a sondei de explorare, dar si activitatile care se vor desfasura in acel perimetru. ln acelasi timp, vom solicita autoritatilor de mediu si inspectia apelor sa verifice la intervale regulate daca se respecta indicatiile cuprinse in avizele obtinute. ln acelasi timp, la cea mai mica abatere de la normative, vom sesiza de indata autoritatile competente, cum ar fi Prefectura, Consiliul Judetean, Guvernul, Garda de Mediu si vom cere oprirea de indata a lucrarilor si, daca vor fi prejudicii, vom declansa proceduri de obtinere a unor despagubiri. Totodata, ori de cate ori vor fi motive sa sesizam organele de cercetare penala, o vom face.

   

  Primar,

  Bono Cucalan

 • 2017 01 12

 • 2017 04 04 anunt mediu trotuare

 • COMUNA DUDEȘTII VECHI având CIF 4483919 cu sediul în Dudeștii Vechi, nr. 255, jud. Timiș, anunță scoaterea la licitație publică în vederea arendării a suprafeței de 20,29 ha teren arabil.

  Caietul de sarcini se poate procura de la sediul primăriei Dudeștii Vechi, începând cu data de 12.04.2017. Costul acestuia în valoare de 50 de lei se achita la casieria primăriei Dudeștii Vechi

  Depunerea ofertelor se face la sediul primăriei Dudestii Vechi iar data limită pentru acest lucru este de 26 aprilie 2017, ora 16.00.

  Sedința publică de deschidere a ofertelor va avea loc în data de 27 aprilie 2017, ora 14.00, în sala de sedință a Consiliului Local Dudeștii Vechi.

   

  Relații suplimentare se pot obține la sediul primăriei:

  • Tel. 0256/384.104.
  • Adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • ANUNT PUBLIC

  COMUNA DUDEȘTII VECHI având CIF 4483919 cu sediul în Dudeștii Vechi, nr. 255, jud. Timiș, anunță scoaterea la licitație publică în vederea închirierii a suprafeței de 244,05 ha din pășunea comunală.

  Caietul de sarcini se poate procura de la sediul primăriei Dudeștii Vechi, începând cu data de 12.04.2017. Costul acestuia în valoare de 50 de lei se achita la casieria primăriei Dudeștii Vechi

  Depunerea ofertelor se face la sediul primăriei Dudestii Vechi iar data limită pentru acest lucru este de 26 aprilie 2017, ora 16.00.

  Sedința publică de deschidere a ofertelor va avea loc în data de 27 aprilie 2017, ora 11.00, în sala de sedință a Consiliului Local Dudeștii Vechi.

  Relații suplimentare se pot obține la sediul primăriei:

  • Tel: 0256/384.104. Adresa de
  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu privind informarea populației în legătură cu proiectul ”MODERNIZARE TROTUARE ÎN COMUNA DUDEȘTII VECHI”

   

  COMUNA DUDEȘTII VECHI anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizare trotuare în comuna Dudeștii Vechi”, propus a fi amplasat în localitatea Dudeștii Vechi, Jud.Timiș.

  Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timiș, localitatea Timișoara, B-dul. Liviu Rebreanu nr. 18-18A și la sediul titlarului din localitatea Dudeștii Vechi, nr.255, în zilele luni-joi între orele 8:00-16:30, vineri între orele 8:00-14:00.

  Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timiș.

   

  2017 04 24 anunt trotuare dudestii vechi

 • MINISTERUL MEDIULUI AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI

  ”COMUNA DUDEȘTII VECHI, anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului și evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul ”Modernizare trotuare în comuna Dudeștii Vechi”, amplasat în Dudeștii Vechi, Jud.Timiș.

  Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Timiș, Jud. Timiș, localitatea Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A, în zilele de luni- joi între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http//apmtm.anpm.ro – Secțiunea Acorduri de Mediu. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 24.05.2017. ”

  Primăria Comunei Dudeștii Vechi

  2017 05 17 anunt apm trotuare

 • 2017 09 anunt intabulari

  Unitatea administrative-teritoriala Dudestii Vechi din judetul Timis, publica documentele tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, incepand cu data de 19.09.2017 pana in data de 17.11.2017, la sediul Primariei Comunei Dudestii Vechi, pe pagina de internet a Primariei Comunei Dudestii Vechi
  (https://www.dudestii-vechi.ro), precum si pe pagina de internet a ANCPI, conform art 14 alin. (1) si (2) din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata, cu modificarile si completariile ulterioare.
  Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul primariei sip e site-ul Agentiei Nationale ale Cadastrului si Publicitate Imobiliara, de lui pana vineri, in intervalul orar 10:00-16:00

   

 • 2018 04 18 Anunt APM ADI

  Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

    

  ''ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ BEBA -VECHE - DUDESTII-VECHI'' anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ''Realizare racorduri canalizare şi branşamente apa sat Cheglevici, comuna Dudestii-Vechi'; propus a fi amplasat în com. Dudeştii Vechi, sat Cheglevici, jud. Timiş. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timiş, Bv.Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, Timişoara şi la adresa titularului, localitatea/comuna Beba Veche, nr. 292, jud.Timiş, în zilele de luni-joi, între orele 8°0 - 1630 şi vineri, între orele 8°0 - 14°0 • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timiş."

 • 2018 05 09 Anunt APM

  Anunț public

  ”ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ BEBA -VECHE – DUDESTII-VECHI”, titular al proiectului ”Realizare racorduri canalizare si bransamente apa sat Cheglevici, comuna Dudestii Vechi” anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului si a nu se efectua evaluarea adecvata in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul ”Realizare racorduri canalizare și branșamente apa sat Cheglevici, comuna Dudestii-Vechi”, propus a fi amplasat în com. Dudeștii Vechi, sat Cheglevici, jud. Timiș. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Timiș, Bv. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, Timișoara, în zilele de luni-joi, între orele 800 – 1630 și vineri, între orele 800 – 1400 precum si la adresa de internet http://apmtm.anpm.ro- Sectiunea Acorduri de mediu. 1. Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termende 5 zile de la data publicării prezentului anunt, pană la data de 17.05.2018.”

   

  Asociația de dezvoltare intercomunitară Beba Veche - Dudeștii Vechi

 • 2018 06 19 aparareaimotriva incendiilor

  2018 06 19 prevenirea incendiilor

   

 • 2018 10 Anunt 6317 01

  2018 10 Anunt 6317 02

  2018 10 Anunt 6317 02

  2018 10 Anunt 6317 02

  2018 10 Anunt 6317 02

   

 • Declarația se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România sau/și din străinătate, care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal.

  Declarația se completează și se depune și de către persoanele fizice care nu realizează venituri și care optează pentru plata contribuției de asigurări sociale de sănătate.

   

  Descarca fisierul PDF

  File name:2019-03-02_instructiuni_completare_declaratie_unica

  3066 49
© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL