NOUTĂȚI

APLICAȚIA MOBIL

apple app store

android app store

cat ziarul local

NR 8 09

Clădirea Primăriei trece printr-un proces de modernizare treptată, menit să îmbunătă- țească nu doar condițiile pentru angajați cât mai ales pentru relațiile cu publicul.

Primele spații vizate sunt tocmai acelea unde vin cetățenii, urmând ca pentru birourile angajaților să se facă doar igienizare și doar în viitor modernizări mai ample.


NR 8 04

S-au încheiat lucrările de refacere a Podului Nivlin. În data de 15 mai 2017 a fost turnat betonul peste structura nouă de susținere, la care s-a lucrat săptămânile anterioare.

Odată fnalizată această etapă, mai este nevoie de circa o lună pentru ca betonul să se usuce, după care se va putea da drumul circulației pe pod. Astfel este posibil ca în prima jumătate a lunii iunie, podul să poată f folosit din nou de agricultorii care au pământuri în zonă.


NR 8 03

Stă de atât de mult timp în ruină încât oamenii i-au spus „Șoimoș”, după ruinele cetății medievale care tronează pe un deal, deasupra Mănăstirii catolice de la Radna. La „Șoimoșul” din zona zero a comunei Dudeștii Vechi, trona în schimb o ruină a neputinței. Un peisaj dezolant care se va schimba radical în următorii ani, ca urmare a măsurilor ample luate de administrația locală.


Au fost semnate contractele de execuție cu cele trei frme care au câștigat licitația în cadrul proiectului pe măsura 3.2.2.

În perioada 6-8 iunie, după minivacanța dată de Guvern, se va da ordinul de începere a lucrărilor iar în termen de 10 zile va începe ridicarea organizărilor de șantier.

Potrivit grafcului de lucrări, asfaltările vor începe mai în satul Cherestur, apoi se vor muta la Dudeștii Vechi. La fel se va întâmpla și cu lucrările la rețelele de apă și canalizare, ce vor începe mai întâi la Beba Veche, după care se vor muta la Cheglevici. Asfaltarea se va încheia până la fnele anului iar lucrările la apă și canal vor avea termen de 12 luni.


© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL