NOUTĂȚI

cat ziarul local

Trotuare noi construite în comuna noastră

Nr 03 Articol trotuare 1

Așa cum am anunțat în numărul precedent al Monitorului, în luna decembrie au început lucrările de amenajare a noilor trotuare, pe marginea drumului județean, de la intrarea în Dudești, dinspre Sânnicolau Mare și până la ieșirea din localitate, spre Cheglevici.

Echipa de muncitori a avansat destul de repede, ținând totuși cont că temperaturile de afară au scăzut foarte mult, însă rezultatele încep să se vadă cu ochiul liber.

 

Noile trotuare, cu o lățime de 1,30 metri sunt făcute din pavele și sunt mărginite de borduri, pentru durabilitate mai mare. De asemenea, intrările în gospodării sunt pavate cu pavele mai groase, ce susțin greutăți mai mari.

Lucrarea, ce beneficiază de un buget de 200.000 lei, va fi gata în luna februarie a anului viitor.

Nr 03 Articol trotuare 2

 

UN NOU PROIECT PENTRU TROTUARE

Pentru că necesarul de trotuare în comună este imens, iar ceea ce s-a făcut acum este abia începutul, Primăria a pregătit deja și a depus un proiect pentru continuarea lucrărilor la trotuare, în valoare de 450.000 de lei și se așteaptă un răspuns de la Consiliul Județean Timiș, autoritatea care urmează să acorde banii Primăriei pentru lucrări de investiții.


© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL