NOUTĂȚI

cat ziarul local

A început curățeania de primăvară

Nr 05 Campanie curatenie primavara

În luna martie, la Primăria Dudeștii Vechi principala prioritate o constituie campania de curățenie de primăvară, ce se desfășoară pe mai multe planuri.

RIDICAREA DEȘEURILOR

Cetățenii sunt rugați ca pe parcursul lunii martie să scoată la drum deșeurile vegetale din gospodărie pentru a fi ridicate de personalul Primăriei. Se vor scoate la drum doar crengi și resturi rezultate din tăierile de vegetație și sub nicio formă nu este permisă depozitarea de alte deșeuri (menajere, mobilier, electrocasnice etc.).

DESFIINȚAREA FOSTEI GROPI DE LA PARUV NUMER

La Paruv Numer, unde a fost o groapă de gunoi și acum este un teren degradat și insalubru, se va acționa pentru astuparea gropii și readucerea la nivel a întregii zone, după care pe acest loc se vor planta circa 600 de pomi, astfel încât să se formeze o mică pădurice.

PLANTĂRI DE COPACI

De plantări de copaci vor beneficia și alte zone, pentru că angajații primăriei vor merge pe străzi și vor completa cu puieți noi pe marginea drumurilor, acolo unde este cazul.

CURĂȚENIA CIMITIRELOR

În cadrul campaniei de curățenie de primăvară, echipa de muncitori va trece pe la toate cimitirele din Dudeștii Vechi și Cheglevici pentru a le curăța.

Pe această cale facem apel la toți cetățenii să se implice activ și să-și curețe grădinile și spațiile verzi din fața casei!


© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL