NOUTĂȚI

cat ziarul local

Primăria Dudeștii Vechi se modernizează. Birou unic pentru relația cu cetățenii

NR 8 09

Clădirea Primăriei trece printr-un proces de modernizare treptată, menit să îmbunătă- țească nu doar condițiile pentru angajați cât mai ales pentru relațiile cu publicul.

Primele spații vizate sunt tocmai acelea unde vin cetățenii, urmând ca pentru birourile angajaților să se facă doar igienizare și doar în viitor modernizări mai ample.

 Astfel, sunt în lucru modernizarea holului, a sălii de consiliu și a biroului unic, iar zilele acestea au fost montate uși noi pentru intrarea în instituție, În perioada minivacanței de 1 iunie se va lucra intensiv în zona holului.

SE ÎNFIINȚEAZĂ GHIȘEUL UNIC LA PRIMĂRIA DUDEȘTII VECHI

Dar poate că, pentru cetă- țeni, cea mai importantă schimbare implementată este ghișeul unic, ce ar trebui să se deschidă ofcial la începutul lunii iulie, la 1 an de la preluarea mandatului. Acesta va funcționa în prima cameră din Primărie, la intrare, pe stânga.

Practic, toate problemele cetățenilor vor f rezolvate aici și nu va mai f nevoie ca aceștia să umble din birou în birou pentru a depune o cerere sau a obține o adeverință. Astfel va f mult ușurată interacțiunea dintre cetățeni și Primărie. Pe lângă rezolvarea cererilor, adeverințelor etc. la biroul unic se vor desfășura și activitățile de casierie și registratură


© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL