NOUTĂȚI

cat ziarul local

Proiectul pe măsura 3.2.2 dă roade: s-au făcut primele asfaltări din cei 6 km prevăzuți

NR 10 05

Proiectul pe măsura 3.2.2., despre care Monitorul de Dudeștii Vechi v-a relatat pe larg în numerele trecute, este în grafic și se desfășoară așa cum era prevăzut. Constructorul a putut începe asfaltările iar la cererea Primăriei a fost abordată cu prioritate porțiunea din spatele Căminului cultural, pentru ca zona să fie bine pregătită înainte de Zilele Comunei.

 

După această operațiune, constructorul și-a concentrat eforturile pe schimbarea podețelor din intersecții și amenajarea tramei stradale pe restul străzilor prevăzute în proiect, pentru ca la urmă să asfalteze.

În altă ordine de idei, la clădirea din zona Șoimoș s-au început organizările de șantier și în curând, constructorul desemnat va demara lucrarea.

Pe această cale facem o mențiune importantă: întrucât Monitorul din luna iunie am anunțat că se va închide Căminul cultural pentru lucrările de renovare, la cererea cetățenilor Primăria a decis să îl țină deschis până la iarnă, limitând șantierul doar la anumite zone astfel încât să poată fi folosit de cei care și-au programat aici diferite evenimente

 


© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL