NOUTĂȚI

cat ziarul local

Campusul de vară „Viața este o minune”

NR 22 8

În urmă cu ceva timp obișnuiau să vină surorile din ordinul Sf. Iosif Al Apariției și călugări franciscani ca să organizeze pe timpul verii campus cu copiii astfel am decis și noi Pali Velciov, Sebi Cucov, Camelia, Cucov, Lucaci Maria și Nedelcu Alina, cu ocazia vacanței de vară, ajutați de câțiva tineri cu vârste intre 15- 25 ani să organizăm un campus pentru copiii din comună și nu numai. Acest Campus s-a numit „Viața este o minune” și s-a desfășurat pe perioada a 5 zile 30.07- 03.08.

Copiii care au luat parte au avut vârste cuprinse intre 3 si 14 ani. În fiecare zi era o temă specială pe care o prezentam copiilor iar activitățile erau legate de aceasta temă cum ar fi prietenia, bunătatea, bucuria, natura, familia și Dumnezeu. Scopul acestui campus a fost de a învăța copiii că viața pe care o au este o minune și trebuie să se bucure de ea împreună cu cei din jur și să o prețuiască. Pe lângă învățătura creștină au desfășurat și diverse jocuri și abilități practice spre bucuria copiilor.

Acest campus nu ar fi fost posibil fără ajutorul Primăriei și al Parohiei Romano-Catolice și prin acest mijloc le mulțumim pentru sprijinul acordat domului primar Bono Cucalan și părintelui Velciov Petru. Sperăm că toți copiii au petrecut frumos în acest timp și îi așteptăm 3 zile în vacanța de iarnă și în 2019 pentru un nou campus de vară.

Alina Sabliov

Lucaci Maria


© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL