NOUTĂȚI

cat ziarul local

Proiect de intabulare gratuită a terenurilor din Dudeștii Vechi

Primăria Dudeștii Vechi, în colaborare cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, implementează un proiect de înregistrare a tuturor parcelelor existente pe raza unității administrativ-teritoriale Dudeștii Vechi și vine în sprijinul cetățenilor, oferindu-le absolut gratuit serviciul de înregistrare în cadastru și cartea funciară. Proiectul este necesar, cu atât mai mult cu cât, trei sferturi din parcelele de pe raza comunei au diferite probleme de intabulare și sute sunt complet neintabulate.

 

CE TREBUIE SĂ FACI

  1. Mergi la punctul de informare.

  2. Mergi la Primărie cu actele de proprietate pentru a obține copii legalizate.

  3. Pregătește actele necesare intabulării și înmânează-le echipei noastre.

  4. Colaborează cu echipa noastră atunci când va veni la tine, permite-i accesul pe proprietatea ta, verifică datele din fișa de date care îți va fi prezentată.

  5. Mergi la Primărie după afișarea rezultatelor lucrărilor de cadastru și verifică dacă informațiile despre proprietatea ta sunt corecte.

  6. Depune cerere de rectificare dacă datele publicate nu sunt corecte. Cererea de rectificare poate fi făcută în termen de 60 de zile de la data publicării documentelor tehnice ale cadastrului, la sediul Primăriei (Comisia de soluționare a cererilor de rectificare).

 (articol din Monitorul Primăriei Dudeștii Vechi)

Descarcă fișierul PDF pentru a citi articolul:

2016 intabulari


© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL