PRIMĂRIA

2016 - Romanor - Contract service copiatoare in perioada de garantie si post garantie

I. Obiectul contractului:

  1. Asigurarea bunei funcţionări a copiatoarelor prevăzute în Anexa nr. 1, prin revizii periodice şi intervenţii la cererea beneficiarului.
  2. Reviziile periodice se execută atît pentru echipamentele aflate în garanţie, cât şi post garanţie în cadrul contractului.
  3. Reparaţiile capitale se execută la propunerea Executantului şi cu acordul Beneficiarului, care va avea o reducere la tarifele de manoperă.
  4. Achitarea contravalorii pieselor de schimb, componentelor şi subansamblelor ce necesită a fi înlocuite revine:
  • în sarcina Executantului în perioada de garanţie (dacă echipamentele sunt exploatate corect şi se respectă condiţiile de garanţie)
  • în sarcina Beneficiarului în perioada de post garanţie. Executantul nu îşi asumă responsabilitatea procurării anumitor piese, consumabile şi subansamble, pentru copiatoare al căror an de fabricaţie depăşeşte 10 ani.

......

V. Tarifele si valoarea contractului

ROMANOR 2003 SRL Str. Petru Maior, Nr. 59 Reşiţa, Caraş-Severin Tel./Fax: 0255/221333 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

1. Plata prestaţiilor de întreţinere şi service se face pe bază de tarif lunar sau trimestrial, care se achită la începutul fiecărei perioade. În acest tarif este inclusă o deplasare la Beneficiar în fiecare lună, care va aviza o fişă de lucru întocmită de tehnicianul de service al executantului pentru fiecare intervenţie la copiator

2. Tarifele lunare pentru contractul de întreţinere şi service sunt calculate în funcţie de:

• tipul aparatului

• categoria de exploatare a aparatului

• anul de fabricaţie

• distanţa până la sediul beneficiarului

3. Tarifele sunt stabilite în LEI, conform Anexa nr. 1

4. Tarife pentru prestaţii de servicii speciale:

• pentru service în regim de urgenţă (sâmbăta şi duminica, sau în timpul săptămânii după ora 17.00) tarifele de manoperă şi transport se majorează cu 100 %.

 

ROMANOR Page 1

 

 

ROMANOR Page 2

 

ROMANOR Page 3

ROMANOR Page 4

 

ROMANOR Page 5

 

ROMANOR Page 6

 

Descarcă PDF

File name: ROMANOR.pdf

9705 139

© 2016 Primăria Dudeștii Vechi. DPL