Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Viața este o minune 2018

În urmă cu ceva timp, devenise un obicei să vină la Dudeștii Vechi, surorile din ordinul Sf. Iosif al Apariției și călugări franciscani, ca să organizeze pe timpul verii campus cu copiii. Deoarece, în ultimele vacanțe acest lucru nu a mai fost posibil, am decis și noi, Pali Velciov, Sebi Cucov, Camelia Cucov, Lucaci Maria si Nedelcu Alina, cu ocazia vacanței de vară,  sprijiniți de câțiva tineri cu vârste între 15-25 ani, să organizăm un campus pentru copiii din comună și nu numai.

Acest campus s-a numit  “Viața este o minune” și s-a desfășurat pe perioada a 5 zile 30.07- 03.08. Copiii care au luat parte, au avut vârste cuprinse între 3 si 14 ani. În fiecare zi, era o temă specială pe care o prezentam copiilor, iar activitățile erau legate de această temă cum ar fi prietenia, bunătatea, bucuria, natura, familia și Dumnezeu.

Scopul acestui campus a fost  de a învăța copiii că viața pe care o au este o minune și trebuie să se  bucure  de ea împreună cu cei din jur și să o prețuiască. Pe lângă învățătura creștină au  desfășurat și diverse jocuri și abilități practice spre bucuria copiilor.

Acest campus nu ar fi fost posibil fără ajutorul Primăriei și al Parohiei Romano Catolice și prin acest mijloc le mulțumim pentru sprijinul acordat domnului primar Bono Cucalan și părintelui Velciov Petru. Sperăm că toți copiii au petrecut  frumos în acest timp și îi așteptăm și în următorii ani la un nou campus de vară.

Distribuie