Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Caderea cortinei peste sezonul 2019-2020 a Ligii a IV-a Timis aduce un prim trofeu in visteria clubului

Caderea cortinei peste sezonul 2019-2020 a Ligii a IV-a Timis aduce un prim trofeu in visteria clubului

 

ACS Pobeda Stár Bišnov este un club cu o minunata istorie, sustinut de foarte multi suporteri ai comunitatii noastre. In cele ce urmeaza voi face un sumar al sezonului recent incheiat la inceput de August 2020, intr-o zi torida.

Acest sezon incepe in urma cu aproximativ un an tot la un inceput de August intr-o zi extrem de calduroasa pe un stadion greu, unde punctele se obtin cu dificultate, la Ortisoara. Dupa un meci nebun echipa nostra dupa ce a condus tot meciul incheie la egalitate 2-2, un 2-2 apasator care deschidea acest sezon. Incet, incet echipa noastra in urmatoarele saptamani isi regaseste ritmul si incep sa vina rezultatele pozitive, victoriile mult asteptate de suporteri. In acest scurt sumar trebuie sa scoatem in evidenta rezultate foarte frumoase obtinute in turul campionatului cu echipele din zona noastra : Etapa Nr. 7 un 3-2 (A) cu CS Unirea Tomnatic, Etapa Nr. 13 un 2-1 (A) cu CS Unirea Sannicolau Mare, Etapa Nr. 15 un 2-1 (A) cu CS Avantul Periam.

 

A urmat pauza competitionala intre tur si retur in care lotul nostru a fost intregit cu jucatori foarte buni, cu experienta, avand multe meciuri la activ in Liga IV-a sau in ligile superioare. Nimeni nu se astepta la ceea ce omenirea urma sa fie expusa, implicit sportul mondial, national sau local au fost afectate de pandemia de COVID-19 care a lovit lumea intreaga. Totusi un meci din retur a avut loc pe teren propriu cu echipa din Ortisoara, scor final 1-1 pe un teren foarte greu, imbibat cu apa, chiar baltind in unele locuri. Apoi sezonul a fost intrerupt, initial cu sperante de-a fi reluat dupa iesirea din Stare de Urgenta, dar din pacate forul AJF Timis a decis ca acest campionat sa fie inghetat si sa nu fie reluat.

Asadar, doar 18 meciuri disputate in acest sezon, echipa noastra mult iubita a incheiat cu urmatoarea linie de clasament :

 

9          ACS Pobeda Star Bisnov          18        8          3          7          28        31        27p

 

Dar acest sezon, putem spune pandemic, nu se putea incheia mai frumos decat cu o finala a Cupei Romaniei Faza Judeteana in care echipa noastra a jucat impotriva celor de la CSU Universitatea de Vest din Timisoara. Mai jos gasim caseta meciului.

Duminica – 02 August 2020 – Ora 11:00 – Timisoara – Stadion Dan Paltinisanu (fara spectatori), SCOR FINAL 0-2

Marcatori: Min. 48 – Sîrbu Marius (penalty), Min. 55 – Grigore Valentin

CSU UVT: Rusu Florin, Olariu Florin, Grunțä Aurelian, Hotca Denis, Horcea Andrei, Olariu Mihai, Băban Denis, Popa Constantin, Contescu Alexandru, Vucea Ionuț, Niță Patrick.

Rezerve: Gakos Georgios, Dănilă Paul, Pătrașcu Emanuel, Pîrjol Alin, Saizu Cosmin, Bura Vlad, Bîzoi Cristian.

ACS POBEDA STAR BISNOV: Stoianov Gheorghe, Matei Marius, Mirciov Rafael, Bocoicov Raul, Tranculov Rocky, Briciu Raul, Vasilcin Daniel, Ciocan Eugen, Rusu Dragoș, Grigore Valentin, Sîrbu Marius.

Rezerve: Ciocan Ioan, Babuscov Dragan, Kalapis Ioan, Ciocani Toni, Boboicov Ioan.

 

Asadar avem un sezon incununat cu un prim trofeu care putem sa-l prezentam suporterilor si pune in visteria clubului.

Felicitari baietilor pentru efortul depus in acest an competitional, felicitam conducerea care a stiut sa adune toate eforturile in jurul acestui grup superb, am arata din nou ca suntem o ECHIPA si fotbalul a triumfat.

HAI POBEDA!!!

 

Reprezentant al Consiliului Local

Dudestii Vechi

ANTON KARADJOV

 

Distribuie