Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Cuvant Primar

Acest articol a fost editat în aprilie 13th, 2020 la 11:26 am

Dragi prieteni,

 

Ma bucur sa va pot adresa cateva ganduri prin intermediul online. Administratia noastra ia foarte in serios in primul rand comunicarea cu cetatenii, acesta fiind primul pas in rezolvarea cu succes a problemelor. Mediul online ne permite să fim la un click distanță de dumneavoastră și dorim să vă oferim servicii publice digitale de calitate, moderne care să vă ajute să economisiți timp prețios.

 

In realizarea website-ului am avut in vedere cateva obiective de baza, pe care le consideram absolut necesare a fi oferite:

 

  • simplitate: din cateva click-uri, rezolvam probleme altfel mari consumatoare de timp si resurse: sesizari de diverse probleme, platit taxe, amenzi, accesarea propriului dosar fiscal, impuneri auto, impuneri imobile, obtinere de certificate fiscale, etc.
  • functionalitate: usor de inteles si de folosit, acopera o plaja cat mai mare de probleme adresate, care sa fie rezolvate online, scutind cetateanul de deplasarea la primarie. Astfel, nici o sesizare sau problema semnalata, nu va scapa neinregistrata in sistemul nostru si nu va ramane neadresata sau fara raspuns.
  • utilitate: disponibilitatea informatiilor de interes public si nu numai, necesare sau utile pentru cetateni, intr-un mod simplu si structurat.

 

Va dorim o navigare cat mai placuta! Orice idei, sugestii sunt binevenite, feedback-ul primit de la dumneavoastra, utilizatorii, este foarte pretios.

 

Am facut asadar pasi importanti in digitalizare si in oferire de sevicii online fiabile si de calitate, oferind astfel posibilitatea utilizatorilor platformei noastre sa isi rezolve aproape orice problema in relatia cu primaria in online, fara a fi necesara deplasarea la sediul nostru. Cu toate acestea, usile noastre raman in continuare deschise, indragim interactiunea curata, umana, reala.

 

Iubim satul romanesc, banatean, dorim sa demonstram ca si la tara se poate face administratie eficienta, inclusiv online, in sprijinul cetateanului si incercam sa reducem tot mai mult din avantajele oferite de mediul de la oras si sa promovam atuurile vietii sanatoase, la tara.

Va multumim si va asteptam cu drag la Dudestii Vechi!

 

Bono Cucalan

 

Primar 

Dudestii Vechi