Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Conducerea primăriei

Acest articol a fost editat în aprilie 21st, 2023 la 02:48 pm

Bono Cucalan – Primar

Ioan Daniel Budur – Viceprimar

Email: viceprimardv@dudestii-vechi.ro

Cuvânt Primar

Dragi prieteni,

Mă bucur să va pot adresa câteva gânduri prin intermediul online. Administrația noastră ia foarte în serios în primul rând comunicarea cu cetățenii, acesta fiind primul pas în rezolvarea cu succes a problemelor. Mediul online ne permite să fim la un click distanță de dumneavoastră și dorim să vă oferim servicii publice digitale de calitate, moderne care să vă ajute să economisiți timp prețios.

În realizarea website-ului am avut în vedere câteva obiective de baza, pe care le considerăm absolut necesare a fi oferite:

  • simplitate: din câteva click-uri, rezolvăm probleme altfel mari consumatoare de timp și resurse: sesizări de diverse probleme, plătit taxe, amenzi, accesarea propriului dosar fiscal, impuneri auto, impuneri imobile, obținere de certificate fiscale, etc.
  • funcționalitate: ușor de înțeles și de folosit, acoperă o plajă cât mai mare de probleme adresate, care să fie rezolvate online, scutind cetățeanul de deplasarea la primărie. Astfel, nici o sesizare sau problema semnalată, nu va scapă neînregistrată în sistemul nostru și nu va rămâne neadresata sau fără răspuns.
  • utilitate: disponibilitatea informațiilor de interes public și nu numai, necesare sau utile pentru cetățeni, într-un mod simplu și structurat.

Va dorim o navigare cât mai plăcută! Orice idei, sugestii sunt binevenite, feedback-ul primit de la dumneavoastră, utilizatorii, este foarte prețios.

Am făcut așadar pași importanți în digitalizare și în oferire de sevicii online fiabile și de calitate, oferind astfel posibilitatea utilizatorilor platformei noastre să își rezolve aproape orice problema în relația cu primăria în online, fără a fi necesară deplasarea la sediul nostru. Cu toate acestea, ușile noastre rămân în continuare deschise, îndrăgim interacțiunea curată, umană, reală.

Iubim satul românesc, bănățean, dorim să demonstrăm că și la țară se poate face administrație eficientă, inclusiv online, în sprijinul cetățeanului și încercăm să reducem tot mai mult din avantajele oferite de mediul de la oraș și să promovăm atuurile vieții sănătoase, la țară.

Va mulțumim și va așteptăm cu drag la Dudeștii Vechi!

Bono Cucalan – Primar

Dudeștii Vechi

Meniu